måndag 4 maj 2009

Första måndagen i maj

3cvb Hej på Er alla!

Nu var det några dagar sedan jag skrev i bloggen, så här kommer lite uppdateringar!
 229248abu3e9v4w9

Fredag:  Dottern, svärsonen och jag var iväg på en liten  shoppingrunda till Ekohallen i Fjälkinge, dottern köpte bl.a hårfärg, så nu är hon rödhårig! Gubben fixade och donade med bilen, vinterdäck av/sommardäck på! När vi kom hem så skjutsade svärsonen vår son Christian upp till Alltidhult på grillfest och under tiden färgade dottern och jag håret. Dottern hann också klippa gubben så nu är vi fint nyfriserade. När svärsonen kom tillbaka så blev det grillkväll med god mat och Tevetittande.
229248abu3e9v4w9

Lördag: Gubben, jag och Christian körde upp till Blankatorpet för att besöka min syster och hennes man. Gubben och Sven sågade ved och gubben fixade lite med deras antenn m.m. Britt-Marie bjöd på en jättegod kycklinggryta och en god efterrätt. Som vanligt så bjuds det alltid på god mat när man är på besök där. Senare på eftermiddagen dök också dottern och svärsonen upp och naturligtvis var det mat till dom också. Vi hade alla en underbar dag där uppe på Blankatorpet. På kvällen var vi och lade ut mat till vildsvinen, några av oss fick se en liten griskulting och när vi kom tillbaka till Blankatorpet så hade Britt-Marie lagat kvällsmat med stekta ägg, prinskorv och annat gott. När det framåt natten var dags för oss att ge sig hemåt så tog vi släpet med oss hem, men lite otur hade vi på hemvägen, vid “Skrivarehagen” körde vi punktering men efter lite strul så var vi hemma, väldigt trötta allihop så det blev sängdags direkt.

229248abu3e9v4w9

Igår söndag var det dags att fixa nytt reservdäck och byta och balansera däck på sonens bil. Nu är i alla fall bilarna körklara igen. Jag fixade och donade lite här inne under tiden.

229248abu3e9v4w9

Idag har vi varit på Posten för att skicka veckans sändning med Traderavinster, efter det blev det för gubben och mig en runda till Valje för att leverera en Traderavinst, vidare till Bromölla för att handla lite till kvällsmaten, vi hann också med en snabb runda inne på Markislagret och nu sitter vi bara och tar det lugnt, lyssnar på Sportradion, Mjällby är fortfarande obesegrade, starkt jobbat av killarna från Listerlandet.

139945_red_heart_paperweight_36949377122332ahep1rl7ct 

Nilla023124 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar