onsdag 31 oktober 2018

Halloween!

173ca84eJisses vad mörkt det var när jag vaknade för en timme sedan men nu skiner solen här. När jag vaknade låg syrgasslangen på golvet, jag kände mig också väldigt täppt i näsan när jag vaknade och det är väl därför jag slitit ur syrgasslangen i sömnen. Nackdelen med att ha syrgas hela tiden är ju att jag blir så väldigt torr i näsan. Jag har köpt nässpray som skall hjälpa men jag tycker ändå att jag ofta känner mig väldigt täppt i näsan på grund av denna torrhet.  

1589557ib2k2sid3j

Igår kväll körde Tony och jag upp till Älmhult för att handla lite på IKEA, men tyvärr så hann vi inte gå så mycket i varuhuset. Jag hade inte kollat hur länge dom hade öppet utan jag hade tagit för givet att dom hade öppet till klockan 20:00 men dom stängde ju redan klockan 19:00 så därför hann vi inte med vad vi skulle. Vi började med att gå en runda på IKEA Fyndet och sedan bestämde vi oss för att äta middag så när detta var avklarat var klockan ca halvsju. Då tänkte jag att vi har mer än en timme på oss att handla och så började vi gå runt och kolla på saker, då hör vi i högtalarna att varuhuset stänger snart. Shiit!!! Vi hann i alla fall köpa de skärbrädor som vi skulle ha för att byta ut de gamla i vårt kök, vi hann också kolla ledljusen (som jag inte gillade), jag kommer att köpa fler ledljus på Rusta i stället. Ja, så vår shopping blev inte riktigt som vi hade tänkt men Tony och jag bestämde att vi skall köra upp en lördag eller en söndag när vi har riktigt gott om tid att gå runt där, det var ju så mycket mer som jag skulle ha kollat på. När vi var klara på IKEA handlade vi lite matvaror på Maxi i Älmhult innan vi begav oss hemåt.
halloween-clip-art-divider-19

Nu är snart TV4´s Nyhetsmorgon slut och det är dags att fixa lite frukost innan jag sätter igång med lite hushållssysslor.

bd8a125a

113800840_79312075_batlft2424262424242425252424252424242524Önskar alla läsare en
jättefin Halloween!version-114524eef1e60fd10250d048110e4e190_19826_8a698da3_XS22cb414a

0cf4cfe1

f452918a

Kram0_19915_dbe4270f_XS5b263832b

116e4ff2Nilla0_1dcdc_1f1b0b33_XS

32 kommentarer:

 1. Men vilka fina bilder mellan styckena!
  Vad stressande att skynda igenom på ikea, men skönt att ni fick med det ni var ute efter iaf!

  SvaraRadera
 2. Synd att du missat när de stängde när man tagit sig iväg sådär. Skiljer sig IKEA Älmhult från andra ikea varuhus? Jag tänker eftersom det är "födelseorten" för Ikea..

  SvaraRadera
 3. Pärla Karlsson31 oktober 2018 11:19

  Ojdå ja då blev det lite stressigt! Hoppas det blir bättre till helgen, hehe.

  SvaraRadera
 4. Det er utrolig kjipt å være tørr i nesen. Jeg er også det. Bruker luftfukter får å hjelpe på. Vt ikke om det hadde hjulpet for deg.

  Ha en grei dag.

  SvaraRadera
 5. Vilka fina halloween bilder hoppas du får en bra dag ��❤

  SvaraRadera
 6. Förstår om det blev stressigt. Där vill man ha gott om tid att svara strosa runt och titta. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag

  SvaraRadera
 7. Fy det där med syrgasen det låter inte alls roligt :(. Kommer du få ha den hela livet nu? Har inte riktigt förstått hur det är, vet att du fått men funderar hur det är tänkt? Glad Halloween på dig :)

  SvaraRadera
 8. Jag har insett sista tiden att ikea och jag matchar inte riktigt. Mitt ha-begär ökar och det matchar absolut inte min ekonomi som efteråt istället brukar ha minskat ordentligt ;)

  SvaraRadera
 9. mitt rekord på Ikea är 20 min. Har närmaste 50 mil bort och jo kom ut med en massa grejs också. Jag och min kompis var lite sent ute

  SvaraRadera
 10. Nåväl, det kanske inte blev som ni hade tänkt med shoppingen, men då får ni något att se fram emot under helgen ��

  SvaraRadera
 11. Hade varit glad om det blivit ett snabbt besök på Ikea för plånbokens skull här ��
  Blir alltid mer än man tänkt!
  // http://sofiawerlin.se

  SvaraRadera
 12. Vilket vackert inlägg du har gjort idag! :D Det är riktig Halloweenstämning det! Så synd att affärerna stängde tidigare så att ni inte fick gjort allt ni skulle. Det har hänt mig också och det är så retsamt när man har åkt iväg för att uträtta saker!
  Ha en härlig Halloween du också! Kram <3

  SvaraRadera
 13. Det hände mig också på IKEA ett par gånger. Det enda man kan göra är att åka tillbaka en annan dag. �� Så fina bilder du har gjort! �� riktigt Halloween stämning! Hur gör du dina bilder? Kan du skriva ett inlägg om det?

  SvaraRadera
 14. Dina inlägg är alltid så välskrivna och fina! Nej vad trist att dom stängde tidigt så ni inte hann göra allt ni ville. Livsfarligt att gå in på ikea, iaf för sin plånbok för man hittar då alltid mer än tänkt haha :)

  SvaraRadera
 15. Hoppas du också får en fin Halloween!
  Trist att inse att man behöver stressa klart på Ikea. Tur ni fick med er skärbrädorna i alla fall. :) och sen finns ju förhoppningsvis det ni ska ha nästa gång ni åker dit. :)

  SvaraRadera
 16. Hoppas du också får en riktigt härlig Halloween! :-)

  SvaraRadera
 17. Vad jobbigt att Ikea stängde tidigt. Hoppas att ni hinner med en annan dag. Här har det vart mörkt typ hela dagen. Hoppas att ni får en bra halloween :)

  SvaraRadera
 18. Jag blir så förvirrad på ikea för det är verkligen som att gå i tunnlar haha =).. Du får ha en bra dag =)

  SvaraRadera
 19. Vad jobbigt det där men slangen, hoppas du hittar något som funkar för både andningen och näsan eller vad man ska säga. Kan ni åka till IKEA någon annan dag? :)

  SvaraRadera
 20. Dom har alltid så god mat på ikea och en massa man vill köpa, vad tråkigt att ni inte hann köpa allt ni skulle men att ni fick med er lite hem :)

  SvaraRadera
 21. Jag får lite panik när man missat att de stänger tidigare ���� men tur ni hann handla de ni skulle :)

  SvaraRadera
 22. Glad halloween kära du ❤️

  SvaraRadera
 23. Vad typiskt att du hade fel med tiden, men roligt att ni ändå hann kika lite och köpa lite av det ni behövde. Har ni långt till Älmhult? Ni kanske kan ta en sväng snart igen. Jag bodde granne med IKEA när jag bodde i Älmhult, var nice att ha så nära eftersom jag köpte mycket ramar till mina tavlor jag hade med på marknader =)

  SvaraRadera
 24. har du prövat att smörja inne i näsan med kokosolja?
  De hjälper mig när jag e torr i näsan iaf :D

  SvaraRadera
 25. Ååh vad synd att de stängde 19 då :/ Bättre lycka nästa gång, glad halloween <3

  SvaraRadera
 26. Va tråkigt att de stängde, man vill ju inte stressa inne på Ikea!
  Är de nån skillnad på det ikea mot de andra varuhusen?
  Hoppas du får en fin halloween :)

  SvaraRadera
 27. Jag hoppas du har haft en fin dag ! Tv4 Nyhetsmorgon är så himla bra, och älskar att titta på det på morgonen, även om det var länge sen nu jag faktiskt gjorde det. Förr åt jag min frukost framför det haha! :)

  SvaraRadera
 28. Men nej vad typiskt när ni väl kom dit. Jag trodde också att IKEA stängde 20.00 =)

  SvaraRadera
 29. Åh så typiskt att det var hel tid vid stängning, har alltid panik inför en sån sak. att man ska ha kollat fel, att det inte har öppet eller stänger för tidigt. :p

  SvaraRadera
 30. Men åh, vad typiskt att de stängde en timma tidigare! Jag hade också tagit förgivet att IKEA stängde 20.00. Det brukar väl göra det?

  SvaraRadera
 31. Åh jag gillar verkligen ikea men det kan verkligen vara stressigt! Man ska vara där när alla andra är på jobbet och med gott om tid. Då är det verkligen bäst! Jag ser så mycket fram emot halloween. Jag hoppas det är så många barn som kommer förbi i helgen för att gå bus eller godis. Jag ska gå ner i posten och ställa upp dörrarna så att de kommer in haha :D // Petra Elisabeth

  SvaraRadera
 32. Helt förståeligt. Sen när stängde IKEA 19!

  SvaraRadera