torsdag 10 maj 2018

Snart läggdags!

20180510_103237Nu tittar jag in med ett blogginlägg innan det är läggdags för oss här i Uppsala.

Vi reste hemifrån i förmiddags då vi blev hämtade av Blekingetrafiken för taxitransport bort till Ronneby Airport. Vi hann och ta en lite fika i cafeterian på flygplatsen innan det var dags att gå ombord på planet som tog oss till Arlanda där det sedan blev taxi för vidare färd till Uppsala. Vi var framme vid Hotel von Kraemer när klockan var ca 14:30. När vi checkade in fick vi reda på att det inte serveras någon mat i hotellets restaurang idag eftersom det är röd dag. Det kommer inte att finnas någon möjlighet att få mat (förutom frukost) här på hotellet förrän på måndag men vi fick reda på att det finns ett kök för gästerna här. Vi har varit och kollat hur det ser ut i köket och där finns kyl, frys, mikro, spis och lite annat så att man kan laga till något själv om man vill.  

Vi har också varit uppe på hotellets terass för att kolla hur det såg ut där. Det var jättefint där uppe med många olika sittplatser vid bord, det fanns också soffor samt en hammock där man kan vila. De andra gångerna vi har bott på det här hotellet så har det ju inte varit så länge som det blir den här gången så därför blir det lite annorlunda för oss nu.

20180510_15013920180510_150142

Ikväll har vi fått pizza hitkört till hotellet i alla fall och sen får vi se hur vi gör i morgon när det gäller maten. 20180510_192614Det blir troligtvis en heldag på sjukhuset i morgon så då äter vi kanske något i sjukhusets cafeteria och sen tillagar vi nog något här på kvällen. På lördag har vi tänkt att vi skall ta oss ut lite här i Uppsala för att se oss omkring och äta något ute. Sen får vi se hur det blir på söndag och sen på måndag är det ju dags för min operation. Hur det blir efter operationen vet jag inte ännu, om det blir så att jag får ligga kvar på sjukhuset eller om jag blir utskriven och kan sova här på hotellet. Jag får väl reda på en del i morgon när jag träffar läkarna.

glitterfy7111057T719B81       2

1 kommentar: