tisdag 2 januari 2018

Blev det några nyårslöften?

8cf3e7b7Hur brukar ni göra? Avger ni några nyårslöften? Jag brukar inte göra det och har inte gjort det nu heller. Jag tycker inte att det är så lätt att hålla alla löften, så nej några direkta nyårslöften blev det inte för min del, men jag har ändå en del som jag skall försöka förändra detta året… men att lova något är för mycket sagt.
6f714d2c
Tony och jag firade nyårsafton själva här hemma. Vi åt lite god mat och tittade lite på TV efter det var jag jättetrött och trodde knappt att jag skulle kunna hålla mig vaken tills tolvslaget, men jag hörde i alla fall nyårsklockorna från Skansen när det sändes därifrån. Vi skålade in det nya året, Tony med lite “skumpa” och jag med ett glas mineralvatten, sen blev det naturligtvis en nyårspuss som det blivit under alla nyårsaftnar sedan vi träffades 1977. Ja, visserligen låg jag på Hjärtintensiven på nyårsafton 2011, men då var Tony och Christian där å besökte mig på eftermiddagen. Då var så dålig och brydde mig varken om mat eller något annat, jag sov bort det mesta av den nyårsaftonen.
587e4bfb
Igår på nyårsdagen var vi i Olofström och hämtade Christian som hade varit på nyårsfest hos sin kompis Tage. Vi körde sedan hem honom till Viby där Amanda och hennes lillayster Tyra var hemma. Det blev först lite fika och senare beställde vi Pizza som Tony och Christian hämtade på pizzerian i Viby. Det var jättegoda pizzor med tunn och god botten. Jag tycker inte om när pizzorna har för degiga och tjocka bottnar så dessa föll verkligen mig i smaken.

Efter detta begav vi oss hemåt för att ta det lugnt med lite TV-tittande. Vi fikade senare och tittade på första avsnittet av Bron, säsong 4.

8_322

Idag har Tony varit iväg och handlat lite så nu är kylen fylld igen. Nu skall vi snart ta en eftermiddagsfika och senare ikväll blir det lax till middag.

64f37f9b36a2d7ae

celebration-hornÖnskar alla läsare en God Fortsättning på 2018.
4875778b


infglitterfy9150856T342D36_thumb[4][2][2]3847cc02

2 kommentarer:

 1. Jag törs inte ge nyårslöften längre för jag har inte hållit dom. Fast jag skall bättra mig vad gäller gymmet sen jag kom till nya orten. Har ingen att gå med och då slarvar jag emellanåt.

  Vi var också ensamma och åt lite gott. Ingen höjdare att ligga på sjukhus en jul eller nyårsafton men man vet ju aldrig vad man har framför sig. Jag gillar också pizza med tunn botten.

  Gott Nytt År och God fortsättning
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
 2. Nyårslöfte vet jag inte o det är,,, för detta sa jag flera dagar innan nyår.
  Men, jag har sagt att det är totalt köpstopp här hemma nu, ska inte in en pinal mer. Sen så får vi se om vi KAN hålla detta.
  För jag sa under ett helt år ska detta köpstopp gälla, tänk om jag hade varit så smart och sagt 6 månader, till att börja med.
  För jag älskar även när det växer pengar på vårt sparande... :-D

  Ha det bäst.. // Kramen Annelie

  SvaraRadera