söndag 14 januari 2018

Söndag igen!

eef6ecc5Hejsan vänner!  8

Har tänkt varje dag i veckan som gick att jag skulle blogga, men sen har dagarna gått utan att det har blivit nåt blogginlägg, så nu får det i alla fall bli ett litet inlägg så att ni som läser min blogg vet att jag lever.

Det har varit en tuff vecka för min del och jag har haft mycket smärtor. Jag har ju ständiga smärtor, men under senaste tiden har det varit extremt jobbiga smärtor. Förutom smärtorna så blir jag otroligt trött av att ständigt ha ont och inte kunna sova en hel natt.

I fredags hade jag så ont och var helt slut efter att inte ha sovit mer än några få timmar under natten. Jag sov bort det mesta av fredagen men igår orkade jag i alla fall vara på benen och det var ju tur eftersom vi hade folk här under hela dagen.
Britt-Marie och Sven kom ganska tidigt så Tony kunde börja med reparationerna på Svens bil. En liten stund senare kom även Anette, Christer och Alva hit och Christer började fixa med en av deras bilar. Britt-Marie hade gjort kålpudding som vi åt med potatis och sås. På kvällen kom även Christian och Amanda hit, så det var fullt hus här igår.

61fbcc9a

Vad det gäller mina sjukdomar så händer det lite grejer framöver:

Nu ikväll skall jag fasta tills i morgon bitti när jag skall åka in till Vårdcentralen i Sölvesborg för att ta en del prover inför ett läkarbesök på onsdag.

På onsdag är det dags för mitt årliga besök hos min hjärtläkare på Thorax på Blekingesjukhuset i Karlshamn.

På torsdag har jag fått en tid till Ortopedtekniska avdelningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn där det skall göras en bedömning/utprovning av skor m.m. Jag hade tänkt att jag ska få ett par sandaler utprovade. Det blir först ett par som jag kan ha inomhus och om jag sedan känner mig nöjd med dessa så skall jag även beställa ett par att ha utomhus i sommar. Jag skall ta med mig några andra skor som jag behöver få gjort inlägg till.

I fredags pratade Tony med min läkare på Akademiska sjukhuset i Uppsala och fick reda på att nästa operation vad det gäller min medfödda sjukdom: Klippel-Trenaunay syndrom kommer att bli den 6:e mars. Då blir det ytterligare insättning av coils i vänsterbenet.

Utöver detta ingrepp så skall 2 av läkarna på Akademiska sjukhuset (1 kirurgläkare samt 1 kärlspecialist) fortsätta med utredningen angående May-Thurner syndrom. Förhoppningsvis kommer dom på något sätt att öppna upp där det är stopp i venen som skall leda blodet från benet upp till hjärtat.

Nu i veckan skall jag även ringa till Folktandvården så att jag kan få en tid till tandläkaren. Det var ju meningen att jag skulle varit hos tandläkaren i slutet av oktober, men eftersom det kolliderade med operationen i Uppsala fick jag avboka tandläkaren då, så nu är det hög tid att få detta avklarat också.

3_168

Önskar alla en fin söndagskväll!1f60d

glitterfy7082803T627B8148db477e

glitterfy7082852T675B8195b88c17

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar