söndag 13 augusti 2017

En sån där lista!

20170806_001515[4]Stjärntecken? Jungfru.

Hur lång är du? 150 cm.

Din Favoritfärg? På kläder: svart, rosa, när det gäller inredning gillar jag vitt.

Favoritmat? Husmanskost.

Skostorlek? 35-36.

Ögonfärg? Blå.

Favoritfilm? Svårt att välja en.

Tatueringar/piercingar du har? Har inga tatueringar, har inga piercingar förutom hål i öronen.

Längtar du till något? Längtar till att må bättre efter operationerna som är planerade.

När kramade du någon senast? När jag träffade Alva.

Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Vet ej.

Har du några rädslor? Ormar, spindlar, höjder och vatten (höll på att drunkna när jag gick i skolan).

Vilken var den senaste boken du läste? Kommer inte ihåg, läser inte så mycket längre, har svårt att vara tillräckligt koncentrerad för att läsa.

Har du några smeknamn? Kärt barn har många namn Open-mouthed smileDet vanligaste smeknamnet är Nilla. I skolan kallade en del mig “lilla Gunilla” eftersom vi var 3 st i klassen som hette Gunilla, senare i skolan kallade en del mig “Karlsson”, i ungdomen var det en del som kallade mig “Nappe”. När jag började jobba på Personalkontoret på sjukhuset i Karlshamn så blev det “lilla Gunilla” igen eftersom vi var 2 st som hette likadant (i både förnamn och efternamn) på samma ställe.

Senaste skadan? Kan inte komma på att jag har någon skada, däremot några sjukdomar (en medfödd sjukdom som tyvärr sedan har medfört fler sjukdomar som jag blivit handikappad av).

Favoritdjur? Hund och katt.

Vilken är din favorit låt? Svårt att välja en, finns så himla många bra låtar, älskar musik och har bred musiksmak så jag kan inte välja nån speciell.

Rökt? Har aldrig rökt “på riktigt”, bara provat på att smygröka. Har fått frågan många gånger av läkare om jag röker (har ju en lungsjukdom) men man kan bli lungsjuk utan att ha rökt, men hade nog mått sämre om jag rökt tidigare.

Favorit serie? Finns många bra serier, men gillar kriminalserier, dokumentärer, Unga mammor, De unge mödre Danmark, m.m m.m

167383ee5e1bef3c8c40bb594fa030eeKram

Nilla  11094720_966050450085422_904941752809128409_n

1 kommentar:

  1. Vad kul att få läsa lite mer om dig. Jag har inte heller rökt utan bara tjuvrökt som ung. Kul att du också har sån bred musiksmak. Tråkigt att du fått såna medfödda sjukdomar. Du är en kämpe som ändå gör saker. Vad många smeknamn du haft. Nilla tycker jag är jättefint

    Ha nu en skön tisdag
    kram från
    Malin

    SvaraRadera