lördag 24 maj 2014

Jävla sjukdom!

Guest-Contest-2

Idag har jag inte haft någon bra dag, allt har ju inte varit skit, men jag har haft ont hela dagen. Min vänsterfot har varit svullen och det har värkt trots att jag tagit mina inflammationshämmande tabletter. Jag tyckte annars jag hade haft en ganska bra period med inte allt för mycket värk och jag var på jättebra humör när Tony och jag begav oss iväg igår. Vi var och handlade lite i Olofström, både lite mat och lite god dricka på Systembolaget, efter det så körde vi till vår son som bor i Jämshög. Jag lagade köttfärssås och vi åt middag när sonen kom hem på kvällen, lite vin drack jag också så jag vågade inte ta all den medicin som jag brukar på kvällen och jag tog ingen sömntablett heller så sömnen blev ju inte så bra i natt, sen märkte jag i morse att jag har fått en knöl på min högra fot, så nu blir det till att ringa Vårdcentralen på måndag så att jag kan få en tid hos min husläkare. Usch, jag blir så trött på alla dessa sjukdomar som hela tiden ställer till vardagen för mig och familjen.

Tony och jag har sovit över hos sonen tills idag och vi stannar nog här i natt också eftersom vi håller på att hjälpa Christian med lite grejer inför hans flytt. Han hyr denna lägenheten månaden ut, sen får vi se vart han flyttar, det blir kanske till Pukavik eftersom det finns en liten tvåa ledig där. Tony håller just nu på att fixa maten här, ikväll blir det stuvade makaroner och korv. För min del har det bara blivit slappande hela dagen, eftersom jag inte har orkat göra mycket alls. Har följt ishockey-VM idag, först kollade jag på matchen mellan Sverige och Ryssland som tyvärr slutade med förlust för Sverige. Just nu är det match mellan Finland och Tjeckien och Finland leder matchen.

Alva har också varit här några timmar idag, det var ju i alla fall det positiva som livade upp min dåliga dag Rött hjärta

dog with pencil and eraser

Kram

Nilla
0002043B

1 kommentar:

  1. Önskar av hela mitt hjärta att du slapp vara sjuk.
    Men är glad att du har Alva i din närhet.
    En liten solstråle i allt ��

    SvaraRadera