lördag 1 mars 2014

Loppis i morgon!

namnls_181442591XXXhugsgladreps_51e43cb2ddf2b35f2e17d6af

Idag är det så trist väder här, disigt och dimmigt. När jag vaknade i morse så kände jag bara för att ligga kvar i sängen hela dagen. Låg faktiskt kvar länge innan jag gick upp och åt frukost tillsammans med Tony som hade varit upp sen tidigt i morse.

När vi nästan hade ätit färdigt så kom Christer, Anette, Alva och Skorpan. Nu har Tony och Christer kört in till stan för att handla lite. Ikväll blir det nog årets första grillning för vår del.

nare_76985250

Imorgon bitti så skall Tony och jag åka till Bromölla Folkets Hus och försöka sälja lite saker på Loppis. Tummen uppSkrattar

Vi har röjt en del uppe på ovanvåningen, det har blivit en hel del grejer som vi skänkt till Second Hand butiken inne i Sölvesborg, en del har vi packat ner i lådor som vi då skall försöka sälja imorgon. Det blev också en hel del som åkte direkt i soporna.

Vi har ännu mycket kvar att rensa i, men det blev ju ändå en hel del utrensat den här gången. Det känns skönt att ha börjat på det i alla fall. Många grejer har ju blivit åsidosatta under flera år när jag var väldigt sjuk och då när jag knappt orkade göra någonting så fick ju Tony göra det allra viktigaste och med jobb först under dagen, sen hem och fixa nästan alla hushållsgöromål så har det liksom inte funnits tid till annat. Visserligen är jag ju absolut långt ifrån frisk idag, men orken är betydligt bättre i alla fall och då känns det både lättare och mycket roligare att hålla igång. Ler

Blahblah tack och hej[13]
Önskar Er alla en fortsatt fin lördag.
0_73556_68c4347e_XL[13]

Kram

nillasstilleben2.cLostFile_JPG_96301296valentinefrog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar