måndag 28 februari 2011

Ny måndagsblogg!

dfafafdfaffa1f3

568b84c2e078f037b3fc471 

En liten blogg, så här på måndagseftermiddagen, det är ju nu över 1 vecka sedan jag bloggade här senast. I mitt förra blogginlägg som jag skrev fredagen den 18 februari, berättade jag att Anette var gravid, men tyvärr så gick det inte som vi alla ville, utan graviditeten var över förra helgen, enligt gynekologerna så hade det redan hänt när Anette var gravid i 8:e veckan. Nu får dom ta nya tag och se framåt.

2012545ckz82ghfvs

Lördagen den 19 februari, hade vi en pizzakväll här tillsammans hela familjen, sedan tittade vi på Melodifestivalen, alla hejade vi på och röstade fram The Playtones till Globen. På söndagen så var det tänkt att vi allihop skulle köra till Kristianstad för att kolla på nya datorer, men tyvärr så hade min förkylning blivit så mycket sämre, hade problem med luftrören och andningen, så för min del blev det en heldag på Akutmottagningen, på Centralsjukhuset i Kristianstad. De andra körde iväg för att titta på datorer medan jag låg kvar på akutmottagningen, där dom tog en hel del prover och jag fick inhalera någon medicin. Läkaren var osäker på om det var en infektion som hade satt sig på luftrören eller om det var biverkningar av den nya medicinen som läkarna i Lund satte in när jag var inlagd där. Läkaren gav mig antibiotika att börja med direkt och sedan skrev han ut recept för en 10-dagars kur, han tyckte också att jag skulle kontakta min läkare i Lund för att kolla om det här med biverkningarna, jag har fått halverat min dos av den nya medicinen under tiden som jag nu har ätit antibiotika, sen får vi ser hur det blir i fortsättningen. 343434434344144

I onsdags sändes intervjun om min DO-anmälan på Radio Blekinge, den blev ganska bra, tyckte jag själv, nu vill vissa av de ansvariga på Landstinget skylla på att det var Landstingets dåliga ekonomi som gjorde att jag inte fick min fotvårdsbehandling, men det köper jag inte, eftersom jag har sparat alla handlingar vid kontakten med verksamhetschefen som avslog den förebyggande behandlingen, det gäller att hålla sig till vad man tidigare sagt och inte tro att det går att skylla ifrån sig på grund av det nuvarande ekonomiska läget. Sedan finns det också personer på Landstinget som har uttalat sig om saker som dom inte vet något om eftersom dom inte har träffat mig eller sett min fot, sen kan jag väl också tycka att det är konstigt att personer som inte har läkarkompetens och som inte ens träffat mig kan gå förbi en läkares remiss, och avslå den här behandlingen som faktiskt är och kan vara livsviktig, vill det sig riktigt illa vid en rosfeber så kan det i förlängningen bli en akut blodförgiftning som är förenad med livsfara, men det är ju så det brukar va´ många gånger, det måste hända något allvarligt innan någon reagerar. Min anmälan finns ju i alla fall kvar hos DO och dom håller på med utredningen angående denna, så nu får vi avvakta och se vart det leder med den här anmälan.2139638i7i1go24ni Idag har jag tänkt att lägga upp lite nya auktioner på Tradera, vi får se vad jag hinner och orkar, gubben är just nu i stan för att posta lite paket och handla lite middagsmat, eventuellt har han också handlat något gott till 507748 kaffet, i så fall blir det nog en fika när han kommer hem och så tar vi middan om några timmar.

2659760lgwrr0v21v-22414787vtg1uxluh3

  627031i1k9aezt1w       er_mndag(2)

2336883jzyxj4cfwi 23438_WrenSite_DancingSnoopy
Nilla319237v4ndtb09xz 613354godelqj4ci

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar