söndag 29 augusti 2010

Skånes största loppis

version-bc306a9ef9b3408f72e01d62242e5eaa Idag kunde jag verkligen inte sova länge, jag var uppe redan klockan 07.00 och tänkte att jag skulle lägga mig igen, men jag bestämde mig för att det nog är bättre att stanna uppe, det är ändå bara ca 1 timme tills jag skall ta min medicin som jag fick utskriven i Lund, det är tur att jag slipper betala hela summan vad medicinen kostar, tur att den räknas in i högkostnadsskyddet, annars så hade jag ju aldrig haft råd att betala för den, och utan medicinen så hade jag absolut inte haft någon längre framtid här på jorden.

medicin

Idag skall hela familjen åka på Loppis, det blir en runda till Vinslöv som har Skånes största loppis, där kan man verkligen fynda en massa saker, det finns i stort sett allt att få tag på, när loppiset börjar närma sig slutet, så blir det riktigt billigt och när det är slut så kör dom in med en stor hjullastare och forslar kvarvarande saker till en container.

Fynda%20LOPPIS mynt_99512352 prylar2

I slutet av förra veckan så fick sonen förlängt ytterligare en månad på sitt jobb, och han fick lägenhet i Gammalstorp (i samma hyreshus som dottern och svärsonen bor i). Han har fått förmånen att hyra lägenheten en månad i taget eftersom han just nu verkar få förlängt på jobbet också en månad i taget. I fredags började han flytta sina möbler och annat ner till lägenheten. Idag när vi åker på loppis skall han försöka få tag på några av de möbler som han saknar, han behöver bl.a ett köksbord och några stolar, han skulle också behöva en microvågsugn och det tror jag att han kan hitta där. Jag skall försöka hitta lite roliga saker att auktionera ut på Tradera, dom brukar ha massor med textilier och en massa böcker, för min egen del så är det ju egentligen inget jag behöver handla, men man brukar alltid hitta något kul ändå, det brukar bli så att jag nästan alltid köper någon ljuslykta, eftersom jag har dille på just ljuslyktor, och det är verkligen något som jag egentligen inte behöver, men ibland är man bara så “hagalen”. Väskor är också en sån sak som jag köper fastän jag har massor med väskor.

Livet är till för att njutas!1438788u28xg9bapn

Alla djur, utom människan
vet att den huvudsakliga
meningen med livet är att
njuta av det.
- Samuel Butler -

1683125lykfow42qy LiveLoveLaugh-1         0001 

l_f19b151ec7334b30b3b331ee1313dcfb Nilla

3 kommentarer:

 1. Vad bra att han kan få hyra så, när han inte får besked mer än en månad i taget på sitt jobb! Men får dom göra så?
  Ja mediciner är ruskigt dyrt! Håller med att det är tur vi har högkostnads skydd.
  Loppis i Vinslöv låter kul :)
  Här blir det nog skogen och svamp plockning!
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Tittar in för att se hur du har det, i dag är jag uppe med tuppen, har varit uppe sedan 04.00, Anselm har nämligen åkt till Jämtland för att hämta en traktor och jag sover så dåligt så det är lika bra att vara uppe...ha en bra dag, kram från mig till dig // Hjördis

  SvaraRadera
 3. 331980kr/år å du är värd varenda krona...kramisar

  SvaraRadera