måndag 13 september 2010

Nu bloggar jag igen!

bx7uaar3fyn  l_6bb4a2da6a2d46eb8d29b8fe5fc81a87
Nu är jag här igen, jag har varit väldigt dålig med att blogga på senaste tiden, och jag märkte idag att det är över 2 veckor sedan jag var inne här och bloggade sist, så nu tänkte jag att det var dags att uppdatera min blogg lite grann med vad som hänt sedan jag bloggade sist.

646928pkamp7nqyh

Fredagen den 27 augusti började sonen (Christian) flytten till sin lägenhet i Gammalstorp. På lördagen den 28 augusti fick vi besök av Kennet, Ann-Helen och Daniel, detta är goda vänner från Rödeby som vi tidigare umgicks mycket med. Det var jättekul att dom tittade in här när dom var ute och körde.

Som jag skrev om i mitt tidigare inlägg så blev det sedan loppis på söndagen. Sonen hade tur att hitta en del grejer till sin lägenhet,  jag köpte bl.a. en massa böcker, några till mig själv och några blev Tradera-objekt, har redan sålt några på Tradera och har ganska många ute på auktion just nu. Nu för tillfället så har jag hela soffbordet fyllt med grejer som skall fotas för att sedan auktioneras ut.

När gubben och jag körde hem från loppiset så hade vi otur med vår gamla bil, den steg i temperatur, men som väl var så hade gubben med sig vatten som han kunde fylla kylaren med, vi tog oss hem i alla fall och gubben bytte en kylarslang som var sönder, och då trodde vi att allt var frid och fröjd, men “icke sa Nicke”, på måndagen när gubben körde hem från jobbet så hände samma sak med temperaturen på bilen, tydligen hade fler grejer på bilen gått sönder, gubben trodde han skulle behöva byta motor så det blev till att börja leta efter en utbytesmotor, vi hade tur som hittade en på Blocket, ganska kul var det faktiskt också att denna motor såldes av en son till Kennet och Ann-Helen som var här på lördagen. Det var Dennis uppe i Spjutsbygd som hade denna till salu, och det kändes ju bra att handla av någon som man känner. På tisdagen var gubben iväg och hämtade motorn och på onsdagen körde han upp till garaget för att reparera bilen, han behövde inte byta ut hela motorn utan det räckte med att byta toppen och sätta dit lite nya packningar. Nu går bilen som en klocka och reparationen blev inte dyr heller, motorn kostade 300 kronor och packningarna kostade mindre än 100 kronor.

646928pkamp7nqyh

Fredagen den 3 september så fyllde jag år och då var sonen, dottern och svärsonen här, dagen innan min födelsedag hade jag besök av min väninna, hon hade då en jättefin blomma med till mig.
gracias155  
646928pkamp7nqyh

På lördagen den 4 september kom sonen, dottern och svärsonen hit och det blev en del fixat och donat med bilarna i det fina vädret. På söndagen tog gubben och jag det ganska lugnt på dagen och lite senare på kvällen så kom Jimmy med en trasig telefon som gubben fixade till honom och så tog Jimmy hem sitt släp som sonen hade lånat när han flyttade till lägenheten.

Förra måndagen blev också ganska lugn med jobb för gubben och en hemmadag för mig, på kvällen körde gubben och sonen upp till garaget för att ordna en del däckbyten på bilarna. Det blev ganska sent innan dom var hemma här igen och då blev det lite fika för oss tillsammans med sonen innan han skulle hem och lägga sig, han skulle ju börja jobba klockan 06.00 på tisdagen.

I tisdags var jag inne på Vådcentralen och tog mitt PK-prov, jag hade också med mig remissen från Lund så att dom kunde ta det prov som skickades ner till Universitetssjukhuset i Lund, detta prov måste jag ta under tiden som jag medicinerar med Tracleer.

I onsdags och i torsdags blev det ganska lugna hemmadagar för mig, det var mest de vanliga hushållsgöromålen att ta hand om. I torsdags kväll blev det höststädning på altanen. När gubben kom hem från jobbet i fredags så begav vi oss iväg för att handla en del inför helgen, vi bestämde oss för att handla i Bromölla och då blev det naturligtvis också några besök i ett par Second-Hand-butiker där.

2uo2x5f

Helgen som gick blev ganska lugn här hemma för mig och gubben och idag har det varit en helt vanlig måndag med de vanliga göromålen för mig.

59
646928pkamp7nqyh

Nu skall jag ta en kopp kaffe och packa lite Tradera-vinster så gubben och jag kan köra in till stan för att posta dom när han kommer hem från jobbet.

 25i9kys  91007or0njpbcmg 1319583pc04mc1df5

4vkFZcBbOd

l_ded76f7606db41299da11438dc480af3 Nillaemoticon-animal-007_55058502

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar