onsdag 25 november 2009

Nu har jag fått min vaccination!

2hdqgk8 Ja, så blev det en spruta(2) vaccination till slut i alla fall, igår hade svärsonen fått en kallelse från Vårdcentralen för Photobucketvaccination och när han ändå skulle åka dit så hängde jag på. När jag står där i kön så säger ssk2520o2520spruta_59470324 sköterskan att det gäller bara ungdomar den här veckan, men då upplyser jag henne om att jag är i riskgruppen för Svininfluensan och då var det inget problem, jättesnabbt gick allting så nu är det gjort! Igår kände jag ingenting av sprutan men i morse var jag lite öm på armen.

IWHVTZ(211)

Idag hade jag tid kl. 10.00 hos Kalle på Ortopedtekniska i Karlshamn, nu skall jag få ett par vinterkängor utprovade, jag har valt ut modellen och vilket skinn som dom skall tillverkas i. Jag var klar där redan kl. 10.30 och då hade jag också gjort avtryck till inlägg som jag skall ha i mina nuvarande skor. Jag hade också en tid hos lymfterapeuten i Asarum kl. 13.00 idag, gubben och jag tyckte att det var onödigt att köra hem emellan så vi uträttade lite ärenden i Karlshamns affärer. När jag kom till Maj-Lis (min lymfterapeut) så diskuterade vi om det var så lämpligt att göra något manuellt lymfdränage idag eftersom jag hade blivit vaccinerad igår, vi bestämde gemensamt att hoppa över det idag. När man gör manuellt lymfdränage så påverkar det immunsystemet och det kunde ju varit så att det satt igång influensasymptomen m.m. i20feel20sick-150x150_60501131 sick Jag har nog fått en del influensasymptom i alla fall, idag hade jag jjj huvudvärk när vi kom hem, jag var jättetrött och hade frossa. Jag sov några timmar, kunde säkert sovit hela kvällen men jag tvingade mig upp och nu sitter jag här igen. Idag har det inte blivit många knop gjorda här hemma, men det kommer en ny dag imorgon, då får jag hoppas att jag är pigg, jag har en hel del att göra som har blivit eftersatt igår och idag.

StackarsNasse 
Stackars Nasse, det är ju inte hans fel, det här med Svininfluensan!!y1pPyMY2BBAZ7-6tAJpxKF_mn4GrcBbLNIkpt6YhzMfQtTu3YbHlIkTNBzs5WPw1zYzywogw7OYF-VNZDxMZDEr0w 
glitterfy9153104T196D34 9711vv

2 kommentarer:

 1. Vad bra,ingen tokig ide o följa med Christer.Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Nilla!
  Ja det var ju förståndigt att hoppa av lymfdränage, efter det du vaccinerat dig.
  Hoppas att det annars är bra med dig.Fattar du att det snart är jul? Jag tycker att tiden springer iväg alldeles för fort och dagarna har av någon anledning blivit alldeles för korta, eller vad tycker du?
  Tack för din kommentar hos mig, men jag undrar varför inte det går att trycka på din adress och komma direkt till dig?
  I alla fall så önskar jag dig en underbar första advent!
  Stor varm kram från livsnjutare.

  SvaraRadera