tisdag 17 november 2009

Hur sjuk är vården?

1289283e2nf7x5vpp

I dag skulle jag varit på manuellt lymfdränage i Asarum, men jag har haft problem med min mage så jag fick stanna hemma i stället. Förhoppningsvis kommer jag att få min måttbeställda stödstrumpa den här veckan, nu får jag hoppas att den passar den här gången.

lnline1

Fortfarande håller jag på med att strida om min fotvård, men har ännu inte fått något besked om det blir någon behandling eller inte. Vi får väl se hur det blir med den här behandlingen, men jag har ju en remiss från läkare som tycker att jag skall kallas till kontroll och uppföljning av min fot inför fotvårdsbehandling,  men jag har fått ett NEJ från fotvårdsspecialisten och chefen för Vårdcentralen här i Sölvesborg, lite disneypage märkligt tycker jag faktiskt att det är att dom kan avslå en remiss från en läkare som har sett mitt ben/min fot och bedömt att jag behöver fotvård, tilläggas bör ju då att varken fotvårdsspecialisten eller chefen för den här Vårdcentralen har tittat på min fot men ändå bedömt att jag inte har rätt till fotvård.

lnline1

 

Idag inträffade ytterligare något som jag inte hrdududu tycker får hända inom vården. Jag har inte vetat om jag med min sjukdom tillhörde någon av riskgrupperna vad gäller g Svininfluensan, men så idag hade P4 Extra ett filnamn-bc737acd21d73d0f0e8c1c04985236f44afe7f2b90968 telefonväkteri och efter programmet fanns det  möjlighet till att chatta med personal från bl.a Socialstyrelsen. Jag  vid_datorn chattade då med smittskyddsläkaren från Socialstyrelsen som ansåg att jag tillhörde riskgruppen för Svininfluensan och han ansåg att jag direkt skulle ta kontakt med min behandlande läkare för att få Syringe thkaoani-white43 vaccin, efter det telephone ringde jag till min Vårdcentral för att kolla när jag kunde bli vaccinerad, men då sade sköterskan som svarade  att dom redan har vaccinerat dom som tillhör riskgrupperna och att dom nu skall börja vaccinera allmänheten, hon kunde inte upplysa mig om när jag kan få mitt vaccin, det verkar som att det kan dröja ganska länge eftersom att dom i början av nästa vecka startar vaccinering av ungdomarna. Kan detta verkligen vara riktigt att jag som ligger i en riskgrupp skall behöva vänta med min vaccineringsmiley-ask Nu får man verkligen hoppas att man håller sig  frisk.

1983995sxa4ri7r27

glitterfy9150856T342D36 bloggOrPage_083899805_235333

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar