lördag 28 november 2009

Ikväll gillade jag Dig, Thomas Deutgen!

saturday35%5B1%5D Förra veckan var jag inte ense med dig Thomas  Deutgen, professorn i Dansbandskampen, idag däremot så var ditt val av bästa band för kvällen, “Sannex” och det kan jag verkligen hålla med om.0002011B Enlig mig var dom var helt klart bäst ikväll, däremot kan jag inte riktigt förstå varför Du inte kan tycka om både  hårdrock och dansbandsmusik. Måste man hata hårdrock party_6party_6bara för att man gillar dansband?

86879xp9scaus8n e_pris

Enligt mig så finns det jättemycket bra musik, jag kan verkligen älska nästan all musik, men jag lyssnar till olika musik i förhållande till vilken sinnesstämning jag är i för dagen. Jag har däremot olika favoriter och favoritartister inom alla olika genrer. Nyligen har det har det släppts ett album med det gamla hårdrocksbandet Queen med den underbara sångaren Freddy Mercury, ett av mina gamla hårdrocksfavoriter var Nazareth och vem kan glömma deras gamla hit “Love Hurts” och vad det gäller ny hårdrock så finns det många fina band som är populära, ett av de populära nya hårdrocksbanden är danska Volbeat som drog storpublik till Sweden Rock Festival i somras. Ja, jag gillar hårdrock men kan också gå igång på de gamla 3361022742 dansbanden, men hoppas nu att jag  jag får höra mer av Sannex i framtiden, en frisk fläkt i dansbandsvärlden!

dd_101_4150e_pris 
Visst är det också härligt att höra pop, trubadurer, blues, reggae, rock, rock´n roll, country and Western, rockabilly,
rockabilly-babe_39256753
och på tal om rockabilly, så håll ögon och öron öppna nästa vecka, då kommer
The Playtones från Kallinge, att uppträda i Dansbandskampen, nu kommer det att bli tufft för de band som är kvar i tävlingen!
party_6party_6party_6party_6 party_6party_6party_6
weekend_(1) 

1325046n8y7or4akh images images

glitterfy9150856T342D36 

2 kommentarer:

  1. Hej Nilla! Först vill jag säga att du skriver så flitigt på din blogg sen har du så söta bilder till allt. Fattar inte var du hittar alla. Jag skulle gära vilja veta var man får tag i dom. Sen önskar jag dig en skön 1:a advent. Jag beundrar dig och din styrka med hälsan och allt. Du är fantastisk.. Massor av kramar till dig vännen.

    SvaraRadera
  2. Hejsan Nilla!
    Jag är lite dålig på att skriva hos andra nu...lat kanske?
    Jag håller med dig när det gäller musik..Lyssnar på allt... Ha en bra advent i gråvädret! Kram

    SvaraRadera