lördag 3 juli 2021

Sol och trädgårdsarbete!




















God morgon kära läsare.

Igår var Tony och jag ute i trädgården och fixade en hel del. Vi slängde en del gamla överblommade penséer, ja eller slängde är kanske lite fel uttryckt. Vi tog i alla fall bort dessa blommor och satte dom i skymundan i trädgården, där dom kan stå och fröa av sig lite innan dom åker i komposten. I våras satte vi en hel del Tagetesfröer och nu var det dags att gallra ut i dessa, så det gjorde vi och satte i andra krukor. Det har ju varit väldigt torrt så gräset har inte behövt klippas på länge, men just där vi har våra växter har vi vattnat så där fick Tony klippa lite gräs.

Ja igår blev det alltså några timmars trädgårdsarbete innan det var dags att gå in och fixa middagen. Det blev ugnsstekt lax med sås och potatis. 

Idag skall Tony tömma släpet så att Anette kan låna det i eftermiddag när hon skall hämta en studsmatta som hon köpt. När Tony har varit iväg och tömt släpet skall vi fixa lite mer i trädgården. Vi har nämligen några rosor som inte trivs där dom står så dessa skall vi gräva upp och plantera i stora krukor.

Ja, som ni ser så har vi ganska mycket att fixa med under dagen. Solen skiner och det verkar bli fint väder så ikväll skall vi grilla och sedan är det ju dags för kvartsfinal med match mellan Tjeckien och Danmark. ⚽️                        

 

 
 
 

 
Igår fotade jag min finaste ros, det var ju "Rosens dag" igår.
 
Önskar alla läsare en jättefin dag!
Ta väl hand om Er och varandra!

 




Kram
Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar