torsdag 16 augusti 2018

Hemma igen!

32678997_1549208708521351_1570623287644389376_oHejsan alla kära läsare!

Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att svara på alla fina kommentarer jag fått på bloggen, men jag skall försöka ta tag i det under dagen.

Vi kom hem igår när klockan var ca halv fyra på eftermiddagen och jag hade tänkt att jag skulle bloggat lite redan igår kväll men tyvärr blev det så stressigt här med en del strul. Tyvärr så hade jag ganska ont när vi kom hem så egentligen hade jag behövt ta det lugnt och vilat lite men så blev det inte heller. Tony började med att tömma bilen på allt som vi hade haft med oss ner till Danmark och allt som vi handlat där. När han var klar med detta körde han ner till stan för att återlämna bilen som vi lånat och sedan skulle han tagit sin bil hem men tyvärr så hade han glömt nycklarna till sin bil här hemma. Han fick i alla fall tag på en granne som kunde köra ner med nycklarna (trodde vi) men hon hade missuppfattat honom och trodde att han ville ha skjuts hem så hon körde ner till stan för att skjutsa hem honom och han kom hem utan bil. Det fanns som tur var en annan granne som var hemma och som kunde köra ner honom så att han kunde ta sin bil och sedan köra vidare för att hämta Voli hos hundvakten. Under tiden som Tony var iväg för att hämta bil och hund så packade jag in alla matvaror m.m som vi köpt samt packade upp en del annat som vi haft med oss och som vanligt hade jag packat alldeles för mycket grejer för de här 2 dagarna som vi var iväg. Jag har en tendens till att alltid ha för mycket grejer med mig när vi reser iväg.

Idag känner jag att det hade varit läge för att vila en del men jag får se hur det blir. Jag har i alla fall nu på morgonen kört igång en maskin med tvätt och sedan har jag lite disk från gårdagen som jag behöver ta hand om. Vi får se om jag kanske lägger mig lite senare och kollar på någon bra film.


Divider ladybird left facing[4]
ha_51c97f36ddf2b34389ad9727[4]cn2cl25a[2]39132342_10155589040546129_8028644836712120320_oglitterfy7112449T453B81heartbow-1_78862604[2]

22 kommentarer:

 1. Man behöver inte blogga varje dag, det är det som är så bra med att inte vara en toppbloggare som livnär sig på det tycker jag. Man kan göra som man själv vill ;)

  SvaraRadera
 2. Håller med ovan! Man behöver faktiskt inte blogga varje dag! :)

  SvaraRadera
 3. Lägga sig och kolla någon film, det låter ju ganska skönt ändå! :) Hoppas du får en fin dag :)

  SvaraRadera
 4. Ibland är det lite skönt att inte blogga varje dag! Jag gör inte det, jag har olika dagar jag lägger ut inlägg och det passar mig väldigt bra. Vad fin du är! :)

  SvaraRadera
 5. Det kan vara svårt att hinna svara av alla kommentarer ibland :)

  SvaraRadera
 6. "Borta bra, men hemma bäst" <3
  Ha en superbra dag fina Gunilla!

  SvaraRadera
 7. Härligt att ni verkar ha HAFT det bra. Samma här också en tendens att packa för mycket än för lite. Oj vad det är irriterade varje gång!

  SvaraRadera
 8. Jag håller med föregående talare�� Man måste ju inte blogga varje dag. Man kanske inte alltid har varken ork, tid eller lust, och man måste ju vara närvarande i livet som händer utanför datorn också��
  Jisses vilka turer för att få hem bilen!! Men så kul att ni har haft det bra!�� Jag är också en mästare på att packa för mycket!��

  SvaraRadera
 9. Ojoj. Lät som ett riktigt farande. Men tur ni fick hem bilen tillslut ��

  SvaraRadera
 10. Hoppas ni haft det bra! Brukar också packa lite för mycket. Men hellre det än för lite tänker jag då. :)

  SvaraRadera
 11. MAn bloggar när man vill helt enkelt, inget måste :)

  SvaraRadera
 12. Men vilket strul!
  Bloggar gör jag när jag känner för det. Det verkliga livet går före. Hoppas ni haft det trevligt i Danmark och du är inte ensam. Jag tar alltid tre gånger så mycket med mig so jag behöver. Packa lätt. Vad är det?

  SvaraRadera
 13. Men du vilket strul ni var med om :). Blogga det gör man när man orkar, och lika så svarar på kommentarer :). Har man semester njuter man :D

  SvaraRadera
 14. Ja jisses vilken osis det blev med nycklar, bil och allt. Som om man inte var trött innan liksom, bah.... skönt att det löste sig till slut :)

  SvaraRadera
 15. Vilket jobb att få hem bilen :P Skönt att det ordnade sig till slut, men det där med kommunikation och missförstånd är väldigt intressant.

  SvaraRadera
 16. Bloggar gör man när man hinner och orkar, det skall ju vara KUL att blogga! :) Hoppas du har haft en fantastisk dag!

  SvaraRadera
 17. Ibland är de skönt att ha en paus från bloggandet

  SvaraRadera
 18. Känner igen det där med att alltid packa för mycket! Men man vill ju inte glömma något och också ha lite alternativ! ��

  SvaraRadera
 19. Hoppas att du fått vila ngt under dagen idag? Skönt att tvätta undan lite

  SvaraRadera
 20. Vilken fantastisk kattbild! Mitt hjärta smälter varenda gång jag ser en sådan liten tuss! <3

  SvaraRadera
 21. Ville bara säga att dina inlägg alltid gör mig glad. Du är verkligen en intressant person & din blogg är suvär!!

  SvaraRadera