tisdag 26 december 2017

Så himla skönt att det är över…

15f455caHejsan!d0c8d95b
Ja, så känns det idag Smile Så himla skönt att julfirandet är över. Det gick ju ganska bra trots allt.

Lillejulafton firade Tony och jag med att äta lite julmat och på kvällen spelade vi Bingolotto. Vi hade varsin lott som det inte blev nån vinst på. Det har verkligen varit skitdåligt med vinster på alla lotter som vi haft under vintern. Tony och jag har haft varsin bingolott i 7 veckor. Vi har alltså lagt 700 kronor på dessa jävla lotter och vinsterna blev: en julkalender (värde 100 kr) på denna var det ingen vinst, en gratisbingolott som det inte var någon vinst på och därutöver vann vi 50 kronor som vi bytte ut mot en ny bingolott som det inte heller var nån vinst på. Jag har bestämt mig för att aldrig mer spela detta jävla skitspel Sad smile

cbbfb944

På julafton mådde jag jättedåligt och trodde att jag skulle bli sängliggande hela dagen. Jag var uppe flera gånger på toa under natten mellan Lille Julafton och Julafton. På Julafton mådde jag illa och hade jätteont i magen. Jag fick ta lite extra mediciner mot min dåliga mage så på eftermiddagen orkade jag i alla fall ta mig upp och duscha. Jag klädde på mig lite vettiga kläder och orkade äta lite middag på kvällen. Tony och jag hjälptes åt att tillaga “Dansk flaeskesteg med knaprig svål”. Till detta åt vi karamelliserade potatisar och brunsås. Denna mat tålde jag mycket bättre än den tradionella julmaten. Min IBS-mage tål inte riktigt all den där blandningen av dessa typiska julrätter.
81eb0bee
Igår mådde jag betydligt bättre och det var ju tur eftersom vi skulle åka till Kyrkhult för att fira jul hos dottern och hennes familj. Christian kom på eftermiddagen och hämtade Tony och mig för att åka vidare upp till Kyrkhult. När vi kom dit så hade även min storasyster Britt-Marie och hennes man Sven kommit dit. Det blev ett trevligt julfirande och Alva (vårt barnbarn) blev jätteglad för sina julklappar.
911ba609
Idag så här på Annandagen skall vi bara vara hemma och ta det lugnt. Vi har plockat undan lite här och jag har precis “slängt” in en tvätt i maskinen, så nu blir det till “softa” resten av dagen.

ea50ee93


graphics-christmas-animals-439618[3]Önskar alla läsare en   fin Annandag Jul! bolas de natal2[9]

f5574399

glitterfy7115307T321B8132f2534dglitterfy7115324T524B81b7cbe5ca

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar