lördag 9 september 2017

Nu är jag förbannad! Hälsokost hokus pokus eller??2425c771462c681fb5965c924734c231
Igår började jag rensa i min vänlista på Facebook. Jag blev så irriterad på att vissa personer skickar vänförfrågningar för att dom enbart vill ha medlemmar i sina grupper.

Jag fick en vänförfrågan från en tjej för ett tag sedan och godkände denna vänförfrågan. Det enda denna tjejen ville var egentligen att jag skulle gå med i en grupp och att hon skulle erbjuda någon typ av hälsokost och sånt är jag verkligen inte intresserad av. Eftersom jag medicinerar med Waran och en hel del andra ovanliga mediciner så är det absolut inget för mig.
Igår skrev hon att hon jobbade med hälsa inom hela världen och då kommenterade jag detta. Jag skrev att jag hade träffat ett team i torsdags som verkligen arbetade med hälsa. Fick då till svar att jag absolut inte skulle skriva något om hälsa på hennes inlägg. Inte mycket till vänner om jag inte kan kommentera vad jag känner och tycker om detta. Jag träffade ju ett helt team i torsdags som verkligen kan min lungsjukdom och varför ska vissa människor som inte har någon aning om mina sjukdomar tro att dom kan bota mig. De sjukdomar som jag har är kroniska och väldigt ovanliga så en person utan rätt kompetens ska absolut inte tro att dom kan mer än specialistläkarna. Dessutom så är jag väldigt skeptisk till en hel del hälsokostpreparat som det egentligen inte finns några direkta bevis för att dom hjälper. Jag tycker att många som säljer dessa preparat egentligen inte har en aning om preparaten verkligen hjälper utan att det mer är för att tjäna pengar på andras ohälsa och andras sjukdomar.
Sådant gör mig upprörd och förbannad.
Nilla Red heart2 kommentarer:

  1. Ja du har verkligen rätt 👍

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att du blev upprörd! Jag blir lite upprörd varje gång jag stöter på någon som säger att de jobbar med hälsa, men i själva verket så jobbar det med att sälja produkter!

    SvaraRadera