söndag 10 september 2017

Dagarna som gick…

Interflora-13268064_10154590304188682_4760223417170279717_oGod eftermiddag!
I torsdags var Tony och jag på Universitetssjukhuset i Lund. Vi var inbjudna till en informationsträff om PAH och CTEPH. Denna informationsträff anordnades av PAH-teamet på sjukhuset och PAH-föreningen i Sverige. Det var en intressant träff med många deltagare.

Klicka på bilden här under så kommer ni till PAH föreningens hemsida.
logga hemsida
Vi körde hemifrån ganska tidigt eftersom vi ville göra lite annat innan vi skulle infinna oss på sjukhuset. Först åkte vi ut till Burlöv Center där vi åt lunch på “Kryddhyllan” och tittade lite i en del butiker. Jag köpte en ny trådlös mus på “Kjell & Company”, ett par örhängen på Glitter samt lite smågrejer på TGR. Därefter begav vi oss iväg till Lund för att deltaga på informationen om PAH och CTEPH som höll på till kl. 17:00. När
informationsträffen var klar körde vi ut till Elgiganten för att införskaffa en ny TV. Vi har ju haft problem med att få in rätt kanaler här hemma och vi trodde att det var fel på vår antenn samt vår antennkabel så Tony bytte antennkabel för ett tag sedan men det hjälpte inte utan det var samma problem. Häromdagen köpte vi  en liten TV av en vän på Facebook och när Tony hade hämtat denna TV så provade vi att koppla in den och då fungerade det att få in rätt kanaler, så vi konstaterade att det var vår TV som inte fungerade fullt ut och vi bestämde oss då för att införskaffa en ny TV. Denna gång köpte vi en lite dyrare modell, det fick bli en Samsung med bättre mottagning.

UE49MU6105XXC
I fredags regnade det hela dagen så vi fixade en del inomhussysslor, vi rensade och torkade ur kylen samt städade undan en del annat. På eftermiddagen körde vi ner till Elgiganten i Karlshamn där vi inhandlade ett väggfäste till den nya TV:n och därefter körde vi till Olofström där vi handlade lite annat inför helgen. Vi köpte bl.a en baguettröra som jag skulle äta till frukosten igår, men vad besviken jag blev. Den både luktade och smakade surt så vi ska ringa konsumentkontakten på K-Salat. Det var märkligt att den var dålig eftersom bäst-före-datum var 21/9 och vi körde direkt hem med varorna från affären så den kan inte ha blivit dålig under färden.
När vi kom hem i fredags kväll så fixade Tony med att få upp väggfästet och TV:n på väggen medan jag började förbereda för middagen som blev laxgratäng med potatis och sallad. Vi åt middagen i vardagsrummet och tittade på “Hundraettåringen som smet från notan och försvann.” Jag tyckte inte filmen var så bra som jag hade förväntat mig.
hundraettaringen_som_smet_fran_notan_och_forsvann-33323280-
Igår vaknade jag tidigt och kände mig utsövd, tyvärr hade jag ganska mycket smärtor så jag fick börja med att ta en hel del smärtstillande mediciner. Jag hade ju sovit skitdåligt natten till igår så det var extra skönt att känna sig utsövd.
I övrigt började vår lördag som vanligt med frukost och Melodikrysset. Efter det så fortsatte vi att städa och rensa bland grejerna här.
             first-day-of-fall-2015-northern-hemisphere-6003706315145216-hp
Idag mår jag inte så bra, jag vaknade med magvärk och illamående och fick “tvinga” i mig lite frukost. Jag tycker det är så tråkigt med mat just nu, jag har knappt någon matlust och ingenting i matväg tilltalar mig.

Nu skall jag lägga mig en stund, sen får vi se om jag känner mig piggare längre fram under dagen. Jag hoppas på att bli lite piggare så att jag orkar duscha när jag vilat.
index
infglitterfy9150856T342D36_thumb[4][2]      F9bGqndBBOn2EwGVvG0et0PiFxw@500x436

1 kommentar:

 1. Vad intressant med en sån föreläsning. Vad mycket ni hann på vägen dit också. Vi har också TGR här och jag gillar den butiken, så rolig

  Vi har en Samsung TV och är jättenöjda. Köpte den i Vaggeryd för några år sedan

  Vad skönt att få lite gjort sen hemma. Vi sitter i en halvstädad lägenhet för vi har drabbats av en trötthet som vi inte vet var den kommer ifrån ;) Känns inte som latmasken i alla fall ;)

  Jag har bara sett Hundraettåringen som var första filmen. Trist att uppföljaren inte är lika bra

  Trist med värk och att matlust försvinner. Sköt om dig. Varm kram från Malin

  SvaraRadera