måndag 18 september 2017

Alltså denna sjukvård!

1e2119c0614c0052827209b2f78f64b8bb9
Idag ringde Tony till Blekingesjukhuset i Karlshamn för att höra hur det går med min fotvårdsbehandling som jag skulle få nu i september. Vi tyckte att det var hög tid att få kallelsen om det skulle bli någon behandling i september som dom tidigare sagt. Dom ringde upp kl. 11:15 och då fick jag beskedet: “att jag var uppsatt på listan”, mer fick jag inte veta utan fick svaret att “dom jobbar säkert för att få ner köerna”. Så är läget nu, skulle inte förvåna mig om jag inte får någon fotvård denna sidan jul. Jag är så förbannad! Jag har tidigare kämpat i flera år för att få rätt till medicinsk fotvård, detta på grund av riskerna för infektioner (p.g.a mina kärlmissbildningar). Efter att ha kämpat för detta fick jag 2012 rätt till medicinsk fotvård och har haft det sedan dess, alltså i 5 år fungerade det, men nu verkar det som allt omkullkastas igen och jag orkar snart inte mer, sitter här och tårarna rinner. Varför skall det vara så jävla svårt att få rätt vård när man har en eller flera “sällsynta diagnoser”.

Kolla länken nedan!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=4365773

1542231_1200_674

Nilla imp_1f47f.pngd 

1 kommentar:

 1. Man skall inte behöva kämpa för nåt man har rätt till så det är bedrövligt att det blivit så här. Min man fick medicinsk fotvård när vi bodde i Småland och han har två trasiga knän som måste opereras men dom drar ut på tiden med att ge injektioner var 6:e månad men snart går det inte längre. så fort man råkar ut för nåt så ser man hur illa det är med vården. Jag fick min röst lite förstörd av min sköldkörteloperation för jag fick vänta för länge på op. Så man blir rädd att bli sju för man vet inte hur det slutar.

  Du som redan fått godkänt borde inte få vänta på detta nödvändiga. Förstår verkligen din frustration för det är ju galet att måsta kämpa om allt som man verkligen behöver. Nu glömde jag kolla länken innan jag la in kommentaren så jag får göra det efterråt

  Hoppas nu verkligen att du får ordning på detta så du får fotvården så fort som möjligt

  Ha en så bra dag som möjligt
  kramar från
  Malin

  SvaraRadera