onsdag 17 augusti 2016

En heldag på Bakken!

bakken-collage-eskilscup
Jag har varit lite dålig på att uppdatera här på bloggen, men det har varit en hel del annat som tagit min dit. I söndags fyllde vårt barnbarn Alva år. På eftermiddagen blev det födelsedagsfirande i Gränum och på kvällen grillade vi lite korv där innan det blev dags för hemfärd.
Igår blev det så en heldag i Danmark och målet var Bakken. Anette, Christer och Alva kom hit kl. 07:00 och då körde vi vidare ner till Sölvesborg där vi hämtade upp Christian och Amanda. Sen bar det iväg mot Helsingborg och färjan.
Vi åkte med färjan M/S Aurora över till Helsingør.
Väl framme så valde vi att köra Strandvejen vidare mot Bakken/Dyrehavsbakken. Det blev ett par stopp för att handla lite också på vägen dit. Första stoppet blev i Humlebæk där vi handlade lite på Netto och sedan blev nästa stopp i Vedbæk där vi handlade lite på Irma.

När vi kom fram till Bakken så åt vi lite innan vi gick in i själva nöjesparken. Anette, Alva, Christian och Amanda köpte åkband så det blev
mycket karusellåkning för dom och Alva verkligen älskade det.Red heart
Vi fotograferade en del, både med mobilerna och kameran, men får kolla igenom bilderna idag. Jag kommer antagligen att lägga ut en del bilder senareCamera
11214297_10153026589611129_3769834586485500396_n
Kramimg-thing
Nillabear-hugging-sun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar