söndag 23 februari 2020

Våren är här!

Crocuses_Closeup_Yellow_Violet_578121_1280x720www.facebook.com[3]God förmiddag kära läsare! waving-good-afternoon-sun-smiley-emoticon

Här skiner solen idag och man får riktiga vårkänslor. Nu är det ju också konstaterat att den meteorologiska våren är kommen hit till södra Sverige.

https://nxt.blt.se/karlskrona/nu-har-varen-kommit-till-blekinge-ny-varme-pa-vag/

7fuaetvbd7b

Igår kom min syster och hennes man hit tidigt på morgonen och sedan körde vi in till Sölvesborg för att sälja lite på loppisen i Nakterhuset (Folkets Hus). När vi var klara på loppisen körde vi till Netto för att handla lite innan vi körde hemåt och när vi kom hem hit åt vi lite middag tillsammans med min syster och hennes man innan dom körde hem. När dom hade åkt hem var min vänsterfot och vänsterben enormt svullet och värken var hemsk så jag orkade inte att ens sitta uppe utan jag var tvungen att lägga mig så att benet kom i höjdläge. 

tulpaner2_116094564[4]

Jag somnade inte förrän klockan var nästan 03:00 i natt men vaknade ändå ganska pigg i morse. Vid åttatiden steg jag upp för ett toabesök och sedan gick jag tillbaka till sängen igen. Jag tog mina morgonmediciner och trodde nästan att jag skulle somna om men så blev det inte men jag låg ändå kvar i nästan ett par timmar innan Tony och jag åt vår frukost.

Nu skall jag dricka lite kaffe till och sedan är det dags att sätta igång med lite av dagens sysslor. Tony och jag har tänkt att vi bl.a. skall gå igenom våra loppislådor. Vi skall rensa ut en del av grejerna som inte verkar vara så lätta att sälja på loppis, så dessa grejer kommer vi att skänka till någon Second hand butik i stället.

83104589_2846824852023861_787872266816847872_nglitterfy9150856T342D36_thumb[4][2][2][7][3]ec3e2ea3.png2

2 kommentarer:

  1. Har du hört talas om en stor man som heter Dr Ajayi, han är en stavsamlare, problemet jag hade i mitt äktenskap ledde mig till honom. Jag är 51 år, mitt äktenskap var en gång i ett skamligt tillstånd eftersom jag var äktenskap i 15 år utan att ha kunnat bli gravid för min man, sedan en kväll sa han till mig att han ville skilsmässa, han flyttade till och med ut ur huset den kvällen efter plocka några av hans saker jag vädjade till honom men all min vädjan föll på ett döva örat och det bröt mitt hjärta eftersom jag har letat efter hjälp från olika källor men ingenting fungerade för mig. Jag gick igenom en Facebook-sida när jag såg en kvinnlig vittnesbörd om hur en stavsläpare som heter Dr Ajayi hjälper henne att få tillbaka sin man efter 5 års separation, hans kontakter tappades av damen, jag tog dem och kontaktade stavbeslagen , han svarade inte omedelbart, men när han äntligen förklarade förklarade jag mig själv för honom och han ställde mig också några frågor som jag gav svar på efter avsnittet och berättade vad jag måste göra och lovade mig att min man kommer tillbaka hem inom 72 timmar när de nödvändiga sakerna har gjorts följde jag allt enligt vad jag fick höra, tro mig att jag blev förvånad när min man kom hem igen efter månader av separation och mössa allt. Dr Ajayi gjorde mig till en örtmedicin, jag födde tvillingpojkar detta verkligen cementerar mig och min man och all tack till Dr Ajayi för hans stora stavkrafter och jag upptäcker också att han har hjälpt många andra människor, så om du går igenom någon svår tid i ditt förhållande och vill ha en varaktig lösning kontakta Dr Ajay jag är den stora spell spellisten via WhatsApp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Mitt namn är merival. Jag vill tacka Dr Ajayi en fantastisk stavbeslag för att hjälpa mig att rädda mitt 10 års äktenskap. min man har alltid varit en bra man tills han plötsligt bytte och började fuska på mig med en dam som heter Anna. Min man slutade komma hem i den utsträckning han övergav mig och våra tre barn. Jag gick till hans familj för att hjälpa mig prata med honom men han vägrade, vid den här punkten visste jag inte vad jag skulle göra mer. tills jag hörde talas om Dr Ajayi kontaktade jag honom och han försäkrade mig att min make kommer att återvända till mig och barnen efter att ha perforrmerat några trollformler, så jag bestämde mig för att prova. Efter några veckor från ingenstans återvände min man hem, han var så nykter och ber om ursäkt för allt han har gjort mot mig och barnen. Allt tack till Dr Ajayi, stavmästaren för att ha räddat mitt äktenskap. om du behöver någon form av andlig hjälp kontakta honom på Viber / whatsapp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com han är 100% pålitlig.

    SvaraRadera