tisdag 18 februari 2020

Så himla trött…

10997499_10152668442826129_7867315586100915758_n

⋱ ⋮ ⋰
⋯ ◯ _Π_____。•☆彡˚ *
˚ ˛˛•/______/~\。˚ ˚ •*
• ˚ | 田田 |門|(¯`v´¯)
╚═╩═╩═╩═╩ `•.¸.• ✿(◡‿◡)
  God middag kära läsare!      
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Så är vi inne i vecka 8 och då är det sportlov för barnen här i södra Sverige.

Sportlov-676x224

Jag var  otroligt trött under helgen som gick och jag funderar på om jag har lågt blodvärde igen, men nu är det ju inte så lång tid kvar tills jag skall träffa min lungläkare på Blekingesjukhuset och då får jag väl påtala detta till honom. Vi hade ju som tur var inte något särskilt planerat i helgen som gick så jag har kunnat vila och ladda batterierna.

Igår var jag på Vårdcentralen och tog ett nytt PK-prov. Värdet på provet som jag tog förra veckan var tyvärr alldeles för lågt så jag fick börja att ta Fragminsprutor igen och sköterskan på AK-mottagningen höjde dosen med mina Waran tabletter. Nu väntar jag på att sköterskan hör av sig idag och då hoppas jag på att värdet ligger på rätt nivå så jag kan sluta med sprutorna.

separador de postagem 4

När jag var klar på Vårdcentralen körde Tony och jag till Dollarstore för att handla lite där och sedan körde vi vidare till Bromölla. När vi kom till Bromölla var vi först inom i en second hand affär som heter “Korsets kraft”. Där köpte vi en gammal kanonkula (senapskula) samt några CD-skivor. Vi körde sedan bort till Lidl för att handla lite varor som dom har erbjudande på denna veckan. När vi gick där och handlade började vi diskutera vad vi skulle ha till middag och då bestämde vi oss för att skippa matlagningen och i stället äta på Burger King i Sölvesborg.

IMG_20200217_152815IMG_20200217_152931.jpgx

När vi kom hem hade vi lite att fixa med innan det var dags för oss att titta på Farmen och Torpet.

farmen-1320x694-lt

Min sömn har varit dålig under en längre tid och likadant var det i natt. Det blev en orolig natt och jag vaknade flera gånger så jag var väldigt trött i morse. Jag tog mina vanliga mediciner samt en del smärtstillande när jag vaknade och sedan somnade jag om så det blev en ganska sen frukost.

Idag har det inte blivit så många knop gjorda men nu är det snart dags att sätta igång och fixa en del här.

0_52bc1_cb7d82cc_XL

Önskar alla läsare en jättefin tisdag! animated-cat-image-0307d8858b6b

 

01fc39c0

glitterfy7111057T719B812 

2 kommentarer:

  1. Allt tack vare Dr Ajayi kunde jag återfå min man, det verkar som en dröm när det hände för att vi var separerade i nästan ett år och den perioden var bland min värsta stunder i livet eftersom jag verkligen älskar min make. Jag säckade honom för att komma hem för att vara med mig och mina barn men han vägrade. Min vän Doris berättade för mig hur hon kunde vinna tillbaka sin man med hjälp av stavagern Dr Ajayi eftersom de gick igenom skilsmässa, hon sa att han hjälpte henne att få tillbaka fred i sitt hem. Jag har inget annat val än att ge stavbeslagen Dr Ajayi ett försök, jag skrev honom på hans WhatsApp-nummer: +2347084887094 och förklarade saker för honom. Han berättade för mig att vara lugn och vissa saker som behövs för att återfå mitt hem följde jag hans instruktioner, efter tre dagar av trollformeln kom min man hem med en stor nallebjörn och bad mig förlåta honom för alla hans fel och utifrån det till denna dag har min familj fyllts av kärlek. Kontakta Dr Ajayi stavsagare idag, han har lösningar på alla livsproblem, var inte blyg för dina problem, du bör kontakta honom på WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com för en varaktig lösning.

    SvaraRadera
  2. Mitt namn är merival. Jag vill tacka Dr Ajayi en fantastisk stavbeslag för att hjälpa mig att rädda mitt 10 års äktenskap. min man har alltid varit en bra man tills han plötsligt bytte och började fuska på mig med en dam som heter Anna. Min man slutade komma hem i den utsträckning han övergav mig och våra tre barn. Jag gick till hans familj för att hjälpa mig prata med honom men han vägrade, vid den här punkten visste jag inte vad jag skulle göra mer. tills jag hörde talas om Dr Ajayi kontaktade jag honom och han försäkrade mig att min make kommer att återvända till mig och barnen efter att ha perforrmerat några trollformler, så jag bestämde mig för att prova. Efter några veckor från ingenstans återvände min man hem, han var så nykter och ber om ursäkt för allt han har gjort mot mig och barnen. Allt tack till Dr Ajayi, stavmästaren för att ha räddat mitt äktenskap. om du behöver någon form av andlig hjälp kontakta honom på Viber / whatsapp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com han är 100% pålitlig.

    SvaraRadera