fredag 22 januari 2010

Efterlyst - Expert på Volvo 740 sökes!

volvo_logo2006_lg Jag vet att hata eller hatar är ett starkt ord, men just nu hatar jag vår bil, vår Volvo 740 89-års modell. Gubben får ingen ordning på bilen, den  vill inte starta, ja visserligen startar den om man drar igång den, men sen går den inte bra ändå, man kan liksom inte släppa gaspedalen för då stannar den, och så får man dra igång den igen. Troligtvis är det något som gör att den inte får rätt tryck på bensinen. Gubben har bytt bensinpump och bytt alla bensinslangar, han har även bytt en massa andra delar, men det vill sig inte ändå.

Igår ringde han till någon som har jobbat på Volvo, men han säger att det går nog inte att lösa utan att lämna in den på verkstad, men vem har råd till det, i alla fall inte vi, och jag skulle tro att reparationen skulle bli lika dyr som att köpa en annan bil, det finns liksom inte i vår värld att lämna en bil på verkstad, så nu till min efterlysning!

Jag söker via bloggen någon som kan gamla bilar, helst skall ju personen vara specialist på Volvo, gärna på 740:n, jag vet ju att det finns många både äldre och yngre personer som inte vill ha något annat än en gammal Volvo och som lägger ner mycket tid på sina gamla bilar. Om det nu finns någon som anser sig vara experten som jag söker, så kontakta mig, lämna gärna en kommentar så att jag eller gubben kan kontakta Dig, om du lämnar telefonnummer eller mailadress i kommentaren, men ej vill ha  kommentaren publicerad så gör jag naturligtvis inte det.

1611605kugi1koph6

Nu är goda råd dyra, vi vill ha kontakt med någon som kan den här bilmodellen!

796099ubyw829sqm

Nu väntar vi med spänning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar