torsdag 26 november 2020

Dags att åka in till sjukhuset igen…

((wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdcswJa, det var tyvärr som jag trodde… jag var ju på Blekingesjukhuset och tog PK-prov, prover på blod- och järnvärde samt några andra prover igår. Tyvärr var mitt blodvärde alldeles för lågt så min läkare har ringt och sagt att jag måste åka in till akutavdelningen på sjukhuset i eftermiddag. Jag vet inte om jag blir inlagd men troligtvis får jag ligga kvar och få några påsar blod i alla fall. Tony skulle ringa min läkare på Akademiska sjukhuset och höra sig för lite angående värken och svullnaden i låret som tyvärr inte har gett med sig. Det känns med andra ord inget vidare idag heller men nu hoppas jag att det i första hand blir ordning med blodvärdet och att värken snart ger med sig så jag kan fungera lite normalt.

Jag skall försöka ta mig in i duschen och ta en dusch i alla fall och sedan skall jag äta lite innan vi skall bege oss till sjukhuset.

15c5d59cd5bf5c916812500c88a75c5bbd


Önskar alla läsare en jättefin dag!
Ta väl hand om Er och varandra!
6884cf7f

glitterfy9150856T342D36_thumb[2]33039c58

1 kommentar:

  1. Vad tråkigt att blodvärdet varit så lågt. Jag hoppas det är bättre nu efter att du fått nytt. Sen att ha värk är ingen höjdare som också sliter. Fina bilder

    Sköt om dig och ha en fin början på veckan
    kram

    SvaraRadera