tisdag 10 mars 2020

Sjukhusbesök och besök av sonen med familj!

111x[5]Jag tittar in med ett litet blogginlägg ikväll.

I mitt förra blogginlägg skrev jag ju att jag skulle iväg och ta en del blodprover. Jag var på Vårdcentralen och tog ett PK-prov samt proverna som skickades till Hjärtmottagningen på Universitetssjukhuset i Lund. Mitt PK-prov (INR-värdet) låg på en bra nivå men däremot så fick jag reda på att mitt blodvärde var för lågt så nu väntar jag på att få höra från min läkare på Thorax i Karlshamn. Jag har ju haft mycket näsblod på senaste tiden och jag har varit otroligt trött så det var ju precis som jag hade förväntat mig vad det gällde blodvärdet.

         18_20150412001102

Igår var jag på Öron- näsa- halsmottagningen på Blekingesjukhuset. Där fick jag först genomgå ett hörseltest och sedan träffa läkaren som kollade mina öron. Hålen på trumhinnorna var fortfarande kvar och han sa att det var bättre med hålen än att hålen läker eftersom det då bildas vätska bakom trumhinnorna och då blir hörseln ännu sämre. Jag fick också reda på att min hörsel är en ganska nedsatt och att utprovning av en hörapparat skulle vara bra.

         18_20150412001102

När vi var klara på sjukhuset handlade vi en del på Lidl och Netto innan vi begav oss hemåt. Vi hade ju kört iväg tidigt igår morse och inte ätit någon frukost så när vi kom hem blev det en sen frukost med färska frallor. När vi hade ätit städade vi undan en del här och efter det var jag otroligt trött igen så det var dags för mig att vila lite. När jag hade vilat klart kom Christian med familj på besök och det var dags för middag.

20200309_21061620200309_210505  

Jag har sovit ganska bra i natt men har ändå varit otroligt trött och inte alls mått bra idag. Antagligen beror tröttheten på det låga blodvärdet men jag tror ju också att det beror en del på att det var en intensiv dag igår.

         18_20150412001102

Nu skall vi strax äta vår middag som ikväll blir köttgryta med ris och grönsaker, sedan blir det en del TV-tittande. Det är ju finalvecka i Farmen så det är ju väldigt spännande och det vill vi ju inte missa. Eftersom det är tisdag så sänds ju även Brottsjournalen på TV 4 och det programmet kollar vi alltid på. Jag tycker att det är så tråkigt att Leif GW Persson skall sluta med Brottsjournalen och då verkar det tyvärr som att programmet läggs ner.

0_ba646_c1fdc2a3_orig[4]unnamedpioppo[11]

Önskar alla läsare en fin tisdagskväll!

Ta väl hand om Er och varandra!

631aaNamnlöss[14]

e6211141glitterfy9150856T342D36_thumb[4][2][2][7][3]

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera