måndag 21 oktober 2019

Mitt konto på Facebook blev hackat!

20191016_171859Ja, den här dagen började lite chockartat för min del. När jag satte mig vid datorn i morse såg jag att mitt Facebookkonto hade blivit hackat. Det fanns inlägg i ganska många grupper som såg ut att det var jag som hade gjort inläggen. Nu kommer jag inte ihåg ordagrant vad det stod i inläggen, men det var något om att jag hade ett tips om hur man kunde låna pengar. Som tur var så såg jag detta innan det kom in i alldeles för många grupper. Jag fick börja med att ta bort alla dessa inlägg och sedan fick jag byta lösenord på mitt konto. Mitt konto på Instagram såg inte ut till att vara hackat men för säkerhets skull så bytte jag lösenord även på Instagramkontot.

När allt detta med mina konton var fixat åt Tony och jag frukost innan vi satte igång med lite av varje här hemma. 

j22ih0jxj2nj22ih0jxj2n

Ni har kanske sett i min blogg att vi bytt fönster på vårt hus samt renoverat köket i sommar. Det har tagit ganska lång tid med köksrenoveringen eftersom vi haft mycket farande att göra med alla mina sjukhusbesök både här i Sverige och i Danmark men nu är i alla fall köket klart och vi fortsätter med renovering av vårt vardagsrum/sovrum. Ja, vårt vardagsrum får också vara sovrum numera eftersom jag inte klarar av trapporna längre. Igår började Tony att riva ut det gamla parkettgolvet i rummet och idag körde vi till Kristianstad för att handla en del material till renoveringen. När vi kom till Kristianstad släppte Tony av mig vid en Secondhandbutik som jag kollade lite i medans han körde till Biltema för att handla en del grejer där. Vi körde sedan bort till Lidl för att handla en del matvaror. När vi kom in på Lidl såg jag att dom hade rosor för 29,90 och då blev jag lite konfunderad eftersom det var förra veckans pris men så tänkte jag att dom kanske hade detta priset även den här veckan. Jag tog 2 buketter men sedan när jag kollade kvittot så stod det 39,90/bukett. Jag sade till mannen som satt i kassan att det faktiskt stod 29,90 på skylten och han bad en kille kolla detta. Dom hade tydligen glömt att byta ut skylten så jag fick 20 kronor tillbaka eftersom dom hade skyltat med fel pris. När vi var klara på Lidl var Tony inom på Willys och handlade lövbiff som vi skall ha till middag ikväll. På hemvägen körde vi inom Bromölla för att handla lite vin samt en del saker på Maxi.

72730269_10156493225431129_6409123393647411200_n

När vi kom hem bar Tony in varorna och därefter tömde han bilen från en del andra grejer så han kunde köra till Sölvesborg för att handla det nya klickgolvet som vi skall lägga i vardagsrummet.

Ikväll blir det väl till att fortsätta att riva ut mer av det gamla parkettgolvet och sedan får vi se om det kanske blir lite tid till en del målningsarbete också.

Önskar alla läsare en jättefin måndagskväll!0im0oe3efb4

autumn-pngs-2
6ae9eed2.pngn


dhixxi8ic2nen


glitterfy7112449T453B81[3]

1 kommentar:

  1. Tänkte att det inte var likt dig ! Ja fyy de hackar konton hejvilt numera! Ha de gott med renovering o allt👍🏻👍🏻❤️

    SvaraRadera