fredag 2 mars 2018

Det närmar sig…

2ce6e315

Idag är det över en vecka sedan jag var utanför dörrarna men jag har helt enkelt inte orkat ta mig ut i kylan och snön eftersom jag vet att värken blir ännu jäkligare av det här vädret som vi haft nu. Värken har ju tyvärr varit för jäklig ändå så det bästa för mig har varit att hålla mig inomhus.

Det närmar sig medNu är det snart helg och dags att förbereda det sista inför vår resa på måndag. På måndag reser vi ju till Uppsala igen och på tisdag blir det ny operation för mig på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Idag ringde min läkare och vi gick igenom några grejer inför operationen. Jag har ju en ny blodförtunnande medicin som skall sättas ut dagen innan operationen och denna gången slipper jag ta Fragminsprutor å det känns ju skönt eftersom jag blev så väldigt lättblödande när jag tog dessa.

Vid operationen på tisdagen skall läkaren sätta in fler coils för att “stänga av” ytterligare en del av “marginalvenen”. Lite längre fram är det planerat för en större operation då jag måste sövas. Jag har inte fått reda på när denna operation blir av men jag hoppas att när jag träffar läkaren nästa vecka kan få något besked om hur långt fram i tiden planerna för operationen ligger.

Önskar alla läsare en jättefin fredag! snegov23

glitterfy7112422T996B81 5e3aed30

1 kommentar:

  1. Du har såna fina bilder i din blogg så man bara sitter och njuter. Nu hoppas jag din operation är över och att du skall få må bra och allt blivit lyckat.

    Tänker på dig

    Stor varm kram från
    Malin

    SvaraRadera