onsdag 12 januari 2011

Vira Blåtira här!

30idn46  2695248dx22gwkoq8   
Här är jag nu igen, har varit urusel på att blogga, inte riktigt haft den där rätta lusten, men jag vill gärna bättra mig, så här kommer lite om vad som hänt här hos mig från lille julafton och tills nu.

 724 36_15_5694712y6zwoc0bfr

Lille julafton så körde Tony och jag till Kristianstad för att handla det sista inför julen, SMHI hade utfärdat en klass 2-varning och på radion rådde de folk till att inte ge sig ut på vägarna, men vi tog det lugnt och vi tyckte faktiskt inte att det var så illa som man hade trott. Vi fick handlat och på hemvägen stannade vi till i Bromölla för att hämta en dator som Tony skulle ominstallera m.m.
842129rxbqlg00nr 744841fpppbwwx45798150rxxbbyqcbf
2568089kkfnl30cfb

På Julafton så var Christian här och firade tillsammans med Tony och mig, både Tony och Christian körde fast med bilarna här ute så Christian fick övernatta här hos oss.
1147479bzfcaqyc3x2837899d8jt3cm6v0 

Mellandagarna passerade och ett par dagar innan nyår så var Tony och jag hos Christian och fixade lite saker i hans lägenhet. Dagen innan nyår hämtade Tony och Christian mat från Pizzaboden som vi åt i lägenheten, därefter så blev det
TV-tittande eftersom det var “Eldsjälsgala” och en av de 3 nominerade till årets eldsjäl var Tommy Månsson från Sölvesborg, Tommy är tränare på boxningsklubben BK Revansch i Sölvesborg och Christian har haft honom som tränare när han under en tid tränade boxning, så det var ju extra kul att se det här programmet, naturligtvis så ringde vi och röstade på Tommy också. Tommy fick flest röster och utsågs till Årets Eldsjäl 2010. Det blev ganska sent innan vi var färdiga i lägenheten så vi övernattade där. På nyårsafton körde Tony och jag hem till Ebbalycke för att elda lite här i huset. Vi plockade sen ihop lite saker och begav oss iväg till Christian igen, där blev det lite mat innan det var dags för mig att ta ett bad och göra mig i ordning inför kvällen. Tony och jag firade nyårsafton tillsammans Christian och ca 15 av hans vänner, en kul fest blev det och den natten så övernattade Tony och jag i Anettes o Christers lägenhet. På nyårsdagen var vi så trötta så vi stannade kvar hos Christian hela dagen och kvällen, återigen blev det övernattning i Anettes och Christers lägenhet. Strax innan jul hade jag precis blivit kvitt min förkylning och det kändes så skönt, men på nyårsdagen så var jag förkyld igen, inget kul alls.
2963454k36xpvks4g
 På söndagen den 2 januari körde Tony, jag och Christian upp till Blankatorpet för att hälsa på Britt-Marie och Sven, där blev vi bjudna på god middag och hade en trevlig eftermiddag.

dfb170    e41be8d4-e9fc-40fd-a4c9-b9be73aa83112nalle-bjrn_122151473dff78999

Följande vecka förflöt ganska lugnt och stilla med de vanliga hushållsgöromålen, snöskottning m.m. I lördags däremot så vaknade jag med en “blåtira”, hade sovit lugnt och stilla så jag förstod inte alls hur det kunde bli så här. Tony och jag hade bestämt oss för att tillsammans med Christian köra till Kristianstad eftersom far och son skulle in på Biltema för att inhandla lite saker och jag tänkte besöka ett par Second Hand Butiker och så blev det. På eftermiddagen när vi hade varit hemma en stund så tyckte Tony att det blåa på ögonlocken hade blivit mer blått, fadfdafdf så jag ringde sjukvårdsupplysningen för att höra om det var någon fara med det här, man skall ju vara försiktig när man medicinerar med Waran som är blodförtunnande, efter att sköterskan hade pratat med en läkare så kom dom fram till att det var bäst för mig att åka in till Akuten för att ta ett PK-prov och kolla så att värdet inte låg alldeles för högt, provet visade 2,3 och mitt skall ligga mellan 2 och 3, så det var ingen fara, tydligen kan man lätt få sådana här blåmärken när man medicinerar med Waran, så nu skall det ändra lite färg och försvinna av sig själv. På kvällen kom Anette och Christer hit, vi spelade lite spel och hade det trevligt tillsammans.

2243699ddjpn5xuwd

På söndagen var Jimmy här och fikade en stund innan Tony, Christian och Fredrik begav sig upp till “Garaget” för att fixa lite på 760:n, det strulade en hel del så det blev långt in på natten innan dom var hemma här igen. Måndagen gick sin gilla gång och på kvällen körde Tony och jag in till stan för att handla lite, jag hämtade också ut hostmedicin och droppar till öronen som jag fick utskrivet i lördags.

brevpapper1 
Igår kväll var Anette och jag in en runda på Second-Hand-Butiken inne i stan och därefter så hämtade vi Christer på hans nya arbetsplats som är i samma hus som den här butiken. Christer skall nämligen ha sin arbetsplats där under hela året förutom under själva Sweden Rock Festivalen, för då skall han arbeta i Shopen ute i Norje. Jag bjöd sedan med Christer och Anette hem här på fika, men tyvärr var kaffet slut så det blev kaka utan kaffe. Efter det så åkte vi till McDonalds i Karlshamn, där vi åt lite gott.

2534335lhhkhe4tz7

Idag har jag varit så trött och hängig så jag har inte uträttat något vettigt, och när Tony kommer hem så skall vi köra iväg för att uträtta lite ärenden, jag måste bland annat posta en Tradera-vinst och så skall jag handla lite middagsmat, och då kommer jag till den eviga frågan; “vad skall vi ha för middag ikväll”?, men det skall väl lösa sig det också. mn1cl1b_thumb

Här avslutar jag för idag, lite väl långt blev det här inlägget, skall försöka blogga lite oftare, så att det inte blir så här i fortsättningen.

1376192c0s5xp3cxf
2231496q68rork8nd 
29bzrzr

Nillatant vink 

2 kommentarer:

 1. Hej min vän, ja det har hänt en del sen sist ser jag. Hoppas allt är bra med dig. Här är allt sig likt, jag har blivit anställd av Härjedalens kommun året ut, 50%, sorterar i deras arkiv, bl.a Nationella prov. Ett jobb som passar mig eftersom det är lättsamt. Ha en fortsatt bra vecka. Kram // Hjördis

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft en härlig jul/nyår!
  Just nu längtar jag efter tulpaner, sol och vår!
  Jag hoppas din söndag kommer bli fin!
  Kram

  SvaraRadera